Tisztelt Szülők!

 

Tájékoztatom Önöket, hogy a tegnapi bejelentéssel összhangban, az emberi erőforrások minisztere 17/2021. (III. 5.) EMMI határozata szerint az iskolákban március 31-éig a nevelés-oktatás tantermen kívüli digitális munkarendben kerül megszervezésre. A tavaszi szünet utáni első tanítási nap: április 7.  (A tavaszi szünet április 1-6-ig tart.)

Gyermekfelügyelet a rendelet értelmében nem kerülhet megszervezésre. Ügyeletet nem tartunk. (megváltozott március 6-án)

A tanulók étkezési lehetőségének biztosításáról a Kréta rendszerben küldtünk ki tájékoztatót.

 

A digitális munkarend időszakára órarendet készítettünk, ezeken az időpontokban online órákat tartunk, ahogyan a mai napon az osztályfőnöki órákat. A csatlakozáshoz szükséges linket az órát tartó pedagógus az adott tantárgy „Bejegyzés” részében fogja megosztani.

A digitális oktatást iskolánkban a MICROSOFT TEAMS programon keresztül szervezzük.

A belépéssel kapcsolatos technikai probléma esetén kérjük írjanak a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre!

Ha technikai eszköz hiánya okoz problémát, kérjük a fenti e-mail címen jelezzék ezt is!

 

Tisztelettel felhívjuk a figyelmüket, hogy a jelenlegi vészhelyzeti iskolai intézkedések célja a személyes kontaktusok számának csökkentése, járvány megfékezése és mindannyiunk egészségének védelme. Ezért tisztelettel kérjük, gyermekük személyes kontaktusát a családon kívüli személyekkel csökkentsék a minimálisra!

Budapest, 2021. március 5.

 

Tisztelettel:

 

                                                                                                       Ködmen Attila

                                                                                                       intézményvezető